Kontakt

Koordinator
Caroline Erritzøe

Mail
caroline@kulturtjenesten.dk

Telefon
21 53 70 64

Kulturtjenestebussen

Da puljen bag Kulturtjenestebussen desværre er opbrugt for skoleåret 2019/2020 er det ikke muligt at bestille bussen indtil januar 2020.

For skoler og dagtilbud i Lolland Kommune er det muligt at bestille Lollandsbussen til kørsel i forbindelse med Dannelsesrygsækken fra efter sommerferien, skoleåret 2019/2020.

Formålet med Kulturtjenestebussen er at bidrage til at kommunale dagtilbud og skoler uanset geografisk placering kan indgå i samarbejde med og benytte kultur- og læringsforløb hos Kulturtjenestens aktører. På denne måde sikrer vi at børn og unge indgår i læringsforløb gennem Kulturtjenesten uanset skole eller dagtilbud. Transporten dækker udgifter til bus for kommunale dagtilbud/skoler til og fra en af Kulturtjenestens aktører.

Da puljen bag Kulturtjenestebussen desværre er opbrugt for skoleåret 2019/2020 er det ikke muligt at bestille bussen indtil januar 2020. 

For skoler og dagtilbud i Lolland Kommune er det muligt at bestille Lollandsbussen til kørsel i forbindelse med Dannelsesrygsækken fra efter sommerferien, skoleåret 2019/2020. 

 

Ansøgning
I skal ansøge senest 3 uger før, I skal bruge bussen. I ansøger ved at udfylde skemaet nedenfor.

Praktiske forhold

  • Kulturtjenestebussen er KUN til kommunale dagtilbud og folkeskoler
  • Der ydes kun dækning til direkte transport mellem dagtilbud/skole og kulturaktøren.
  • Skoler/dagtilbud fra Lolland kan først benytte bussen fra kl. 8.30, med senest hjemtidspunkt kl. 13.30. Skoler/dagtilbud fra Guldborgsund kan benytte bussen fra kl. 8.00, med senest hjemtidspunkt kl. 14.00.
  • Transporten og besøget hos kulturaktøren skal synliggøres, så det tydeligt fremgår, at Kulturtjenesten er medarrangør. Enten ved forældreinformation eller på intra. Logo kan downloades nedenfor.

Ansøg om Kulturtjenestebussen her!