Den Magiske Skov

I år genåbner Den Magiske Skov på Middelaldercentret.
Den Magiske Skov
Den Magiske Skov

Gør historie- og kristendomsundervisningen nærværende og tag med en af Sundkøbings borgere en tur i Middelaldercentrets magiske skov, hvor I kan møde varulve, vampyrer, lygtemænd og helhesten.

Få indsigt i middelalderens åndsverden, der bar præg af den katolske kirke, men også af ældre sagn og myter. Hør om helgener, helbredende amuletter, om gengangeren og gravsoen og find ud af, hvordan det hele hænger sammen. Hvad betød religion og overtro for middelalderens mennesker, hvordan forholdte man sig til livet og døden?

Tag på en tur i Den Magiske Skov – hvis I tør!

Booking:

Booking skal ske til Tina Scheel via mail til tina@middelaldercentret.dk eller pr. telefon 54 86 19 34

Tidspunkt:
-
Yderligere priser:
80 kr. pr. elev, 2 lærere gratis
Kompetenceområder:
Historie - Kronologi og sammenhæng, Kristendomskundskab - Kristendom og ikke-kristne religioner, Kristendomskundskab - Livsfilosofi og etik, Historie - Historiebrug
Læringsmål:
Fælles mål og faglig læring:

En omvisning i Den Magiske Skov egner sig til faget historie, men religion/kristendom berøres også på rundturen, da overtro og tro hænger nøje sammen. Et besøg i Den Magiske Skov kan derfor også bruges som et tværfagligt besøg.
Historie: Kronologi og sammenhæng, historiske scenarier
Kristendomskundskab: Livsfilosofi og etik, bibelse fortællinger, kristendom

Tilbudet henvender sig til alle folkeskolens klassetrin og tilrettelægges alt efter klassens aldersgruppe. Der er ligeledes mulighed for at få tilsendt materiale til brug i klassen inden og efter besøget på Middelaldercentret.

Lav en forespørgsel