KOM PÅ LEJRSKOLE I KNUTHENBORG!

Kom på lejrskole i Knuthenborg og få undervisning midt i safariparken!
Lejrskole Knuthenborg Safaripark
Lejrskole hos Knuthenborg Safaripark

Her har du og din klasse mulighed for at sove i det gamle hus Skovridergården, der ligger midt inde i safariparken omringet af kameler, vandbøfler, dådyr, axishjorte og sikahjorte.

På Skovridergården er der skruet helt op for lejrskolestemningen. Der er to sovesale med trelags-køjesenge, et stort fællesrum, pejsestue, køkken og toilet m. bad. Udendørsarealerne er perfekte til fri leg, hvor eleverne har mulighed for at slå sig løs i skoven, spille rundbold eller andet. Der følger to hele dage med i safariparken, hvis I vælger en lejrskoletur til Knuthenborg. Der er selvfølgelig også undervisning om et af vores safaridyr den morgen I vågner. Det kunne f.eks. være om tigeren.

Man kan ligeledes sove i vores Ulvehytte som ligger midt i parken. Hytten er mere primitiv, så man skal selv have bl.a. liggeunderlag og sovepose med. I Ulvehytten er den ene væg skiftet ud med glasruder ind til vores arktiske ulve, så man kan både SE og HØRE dem tæt på. Her følger ligeledes to hele dage med i Safariparken samt undervisning fx om vores arktiske ulve.

Læs mere her og vælg en af mulighederne: https://www.knuthenborg.dk/lejrskoler

Hvis det lyder som noget for jer, så kontakt os på tlf. 54 78 80 89 eller mail skoletjeneste@knuthenborg.dk

Tidspunkt:
-
Yderligere priser:
Ulvehytten: 265 kr. pr. person, dog minimum 5.300 kr. Inkl. to dages ophold i parken og ulveundervisning. Skovridergården: 345 kr. pr. person, dog minimum 6.900 kr. Inkl. to dages ophold i parken og undervisning om et af vores safaridyr.
Faciliteter:
Man kan sove i Ulvehytten TÆT på de vilde dyr eller man kan vælge Skovridergårdens mere luksuriøse omgivelser
Kompetenceområder:
Natur/teknologi - Kommunikation, Natur/teknologi - Modellering, Natur/teknologi - Perspektivering, Natur/teknologi - Undersøgelse, Biologi - Kommunikation, Biologi - Modellering, Biologi - Perspektivering, Biologi - Undersøgelse

Lav en forespørgsel