Magiske Jekyll - ekstraordinært tilbud til 5. - 7. klasse

Ekstraordinært tilbud 20. og 21. januar, begge dage kl. 10.00 & kl. 12.30
En fantastisk tankevækkende fortælling, der ved at benytte klovne-figurens sjove, underfundige univers, leverer budskabet om at trodse omverdenens forventninger og overvinde egne begrænsninger på en enkel og humoristisk facon.
Magiske Jekyll
Magiske Jekyll

Ekstraordinært tilbud 20. og 21. januar, begge dage kl. 10.00 & kl. 12.30

En fantastisk tankevækkende fortælling, der ved at benytte klovne-figurens sjove, underfundige univers, leverer budskabet om at trodse omverdenens forventninger og overvinde egne begrænsninger på en enkel og humoristisk facon. Se trailer på MAGISKE JEKYLL her

I mange år har Paolo Nani tryllebundet publikum rundt om i verden som kloven Jekyll med forestillingen Jekyll on Ice. Nu er Paolo Nani klar med en ny forestilling med klovnen Jekyll, Magiske Jekyll. I lighed med forløberen, benytter Paolo Nani sig af klovne-figurens sjove, underfundige univers, til at skabe et fælles, stimulerende og interagerende møderum med sit publikum, for derigemmen at levere sit budskab på en enkel og humoristisk facon.

Forestillingen er særligt tænkt til elever i 6. klasse. 5. - 7. klasser er også meget velkomne. For Guldborgsund Kommunes klasser er det gratis at opleve forestillingen. Du skal blot bestille billetterne på tlf. nr. 54 732 732 eller info@masken.dk.

I Guldborgsund Kommune betaler kommunen for skolernes billetter, da scenekunst bliver betragtet som fagligt indhold og spiller ind i nedenstående læringsmål:

Dansk - Kommunikation
6. klasse: Eleven kan kommunikere med bevidsthed om sprogets funktion i overskuelige formelle og sociale situationer.
Krop og drama: Eleven har viden om talerens virkemidler. Eleven har viden om improvisation, manuskript, koreografi og scenografi.
Sproglig bevidsthed: Eleven kan iagttage en kommunikations-situation.

Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab
6. klasse: Sundhed og trivsel: Eleven kan analysere, hvordan sundhed påvirkes af levevilkår. Eleven har viden om samspil mellem sundhed, trivsel og levevilkår.

Forestillingen tager højde for corona-retningslinjerne.

Vi har lavet en lille film om hvordan vi modtager jer som klasse på Teatret Masken i forhold til corona, se med herFilmen er lavet til børneforestillingen Cirkus Saragossa som spiller 23. nov. – 18. dec. Du og dine elever kommer til at sidde på rigtige stole og der vil være god afstand mellem hver klasse.

Tidspunkt:
-

Lav en forespørgsel