Smart Parat Svar

Er jeres 6.klasse Danmarks klogeste?
Kongensgade 43
4800 Nykøbing F.
Salen
Rosenvænget 17, 1.sal (OBS ingen elvator til 1.sal!!)
Nykøbing Falster
4800
Smart Parat Svar

Er din 6. klasse Danmarks klogeste?

Det har du nu en chance for at finde ud af, samtidig med at dine elever quizzer sig til nysgerrighed, paratviden og sammenhold.

Smart Parat Svar er en landsdækkende videns- og læsequiz for elever i 6. klasse og sker i et samarbejde mellem Slots- og Kulturstyrelsen og landets børnebiblioteker.

Ideen med quizzen er, at ”Den gode læser” sættes i spil som en rollemodel, der har slået ørene ud for den videns- og oplevelsesrigdom, der er i bøgernes verden. Det er sejt at læse, at vide noget - at være ”smart på øverste etage"!

Den lokale runde for klasser i Guldborgsund afvikles onsdag den 2. december på Hovedbiblioteket i Nykøbing F.

For at være med skal klassen udvælge et hold på 5 elever og disse elever stiller op på vegne af klassen.

Vi forventer at køre 2 runder og en finalerunde. Vi fordeler skolerne efter tilmelding. Finalerunden forventes at starte kl. 12.30.

Tilmelding med holdnavn, skole, klasse og klassens kontaktperson skal ske senest den 25. september til Vibeke Riis, vir@guldborgsund.dk.

Der er et begrænset antal hold, der kan deltage og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Se evt. mere her: https://www.smartparatsvar.dk/ hvor I også kan finde materialer til undervisning så I kan øve jer og blive knivskarpe https://www.smartparatsvar.dk/hvad-er-smart-parat-svar/information-til-skoler/

Pris:
Gratis
Tidspunkt:
Varighed:
I tidsrummet 9-13
Max deltagere:
28 deltagere