Smart Parat Svar!

Er din 6. klasse Danmarks klogeste? Det har du nu en chance for at finde ud af, samtidig med at dine elever quizzer sig til nysgerrighed, paratviden og sammenhold.
Salen, Rosenvænget 17 - 1.sal. Bemærk ingen elevator til salen!
Kongensgade 43
4800 Nykøbing F.
Smart Parat Svar

Er din kommende 6. klasse Danmarks klogeste? Det har du nu en chance for at finde ud af, samtidig med at dine elever quizzer sig til nysgerrighed, paratviden og sammenhold.
Smart Parat Svar er en landsdækkende videns- og læsequiz for elever i 6. klasse. Konkurrencen er et samarbejde mellem Slots- og Kulturstyrelsen og landets børnebiblioteker. Den lokale runde for klasser i Guldborgsund afvikles onsdag den 4. december 2019 på Hovedbiblioteket i Nykøbing F.

For at være med skal klassen udvælge et hold på 5 elever og disse elever stiller op på vegne af klassen. Resten af klassen er med som support og klar til at heppe på deres hold på en fair og sportslig manér.

Tilmelding med holdnavn, skole, klasse og klassens kontaktperson skal ske senest den 27. september 2019 til Vibeke Riis, vir@guldborgsund.dk. Der er et begrænset antal hold, der kan deltage og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Pris:
Gratis
Tidspunkt:
Varighed:
Kl. 9.00 - ca. 12.00 (Afhænger af antal tilmeldte klasser - I vil modtage nærmere info efter tilmeldingsfrist)
Max deltagere:
28 deltagere